top of page

Organisationsförändring hos RKV

Uppdaterat: 7 dec. 2021Med start 1 september 2019 har Ola Rosquist tillträtt som VD för RKV Gruppen.


Ola startade hos RKV i mars med uppgift att driva olika affärsutvecklingsprojekt inom RKV och tillträder nu som VD för gruppen. Ola har arbetat 18 år i branschen, till största delen inom Procurator där han arbetat med leverantörer och kunder. Ola kommer fortsätta att driva affärsutveckling och digitalisering inom RKV samt tillföra värde kring vår sortimentsutveckling.


Stefan Sonesson har fått en ny roll inom RKV, där han blir Marknadsdirektör med särskilt ansvar för RKV:s marknadsföringskanaler och produktioner, e-handel och digitala verktyg. Michael Alfinson, Inköpsdirektör med fortsatt särskilt ansvar för avtal, priser, sortiment och kontakter med er som samarbetspartner. RKV befinner sig mitt i en förändringsresa som är spännande och utmanande – och där vårt mål är att jobba ännu mer tillsammans som gruppering för ökad konkurrenskraft. Vårt uppdrag är att fortsätta bygga en attraktiv och stark kedja med ökad lojalitet, samhörighet och professionalism. Vår tydliga position på marknaden är att vara kundens naturliga val av helhetsleverantör.


Du som samarbetspartner är väldigt viktig för oss i denna process och vi ser fram emot att utveckla våra affärer ytterligare – kontakta oss gärna!


Med vänlig hälsning

RKV

Ola Rosquist Stefan Sonesson ola.rosquist@rkv.se stefan.sonesson@rkv.se 0708-58 14 66 0730-400 205, 033-16 98 91
169 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Carepa förvärvar KIFAB

Carepa AB fortsätter expandera genom förvärvet av KIFAB Pappersgrossisten i Kungsbacka AB. Tillträdet sker den 4 januari 2024.

Kullbergs lämnar RKV Gruppen

Mot bakgrund av en ägarförändring i Kullbergs Kontorsvaror Aktiebolag där Alloffice Nordic AB tillträder som ny ägare avslutas medlemskapet i RKV gruppen per 2023-06-26. Kullbergs har rätt att handla

bottom of page