top of page

Kontorsspecial etablerar sig i Växjö

Det känns fantastiskt roligt och som ett naturligt steg att nu etablera Kontorsspecial i Växjö som ju är en både intressant och expansiv marknad. Vi är ett småländskt företag med säte i Vetlanda men lokal förankring och närvaro i både Jönköping, Nässjö, Oskarshamn, Västervik och Vimmerby. Att efter sommaren få starta upp även i Växjö är något av en gammal dröm som vi nu får möjlighet att förverkliga.


Det säger Stefan Samuelsson, VD för Kontorsspecial Förbrukning som alltså i augusti etablerar verksamhet på plats i Växjö. Under början av hösten blir det renovering och ombyggnation av en centralt belägen lokal för att inom kort öppna butik riktad till näringsliv och arbetsplatser i Växjö.

 

- Vi kommer att finnas på Viktor Rydbergsgatan 40 utmed Arabygatan och ett stenkast från Storgatan och Mörners väg. Det känns som en bra och lättillgänglig lokalisering. En central knutpunkt. Vi lägger stor vikt vid närvaro, god logistik och leverans och att våra kunder lätt ska kunna komma i kontakt med oss. Det ser vi ska kunna ske på ett bra sätt här, fortsätter Stefan Samuelsson.

 

Kontorsspecial erbjuder ett brett sortiment av kontorsmaterial, städ- och hygienartiklar men också möbler och inredning. 

 

- Och på tal om gammal dröm som går i uppfyllelse. Pelle Palm, som startade Kontorsspecial för drygt åttio år sedan arbetade i sin ungdom på Carlesons Bok- och pappershandel i just Växjö, berättar Stefan Samuelsson.

 

- Det var där Pelle fick idén till att etablera ett renodlat kontorsvaruhus i Vetlanda. Något han gjorde år 1943. Och idag, 81 år senare, är det alltså dags för returmöte, cirkeln är sluten och vi får nöjet att slå upp portarna i Växjö. Det ser vi verkligen fram emot, avslutar Stefan Samuelsson.

  

- Superspännande och helt rätt. Kontorsspecial har gjort en gedigen marknadsanalys inför etableringen i Växjö och den känner jag mig väldigt trygg med, säger Ida Rålin som nu blir platschef för Kontorsspecial i Växjö och kommer ägna sig åt försäljning och nära kontakt med företag och kunder.

 

För mer information välkommen att kontakta Stefan Samuelsson på telefon 0383-76 31 033 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Carepa förvärvar KIFAB

Carepa AB fortsätter expandera genom förvärvet av KIFAB Pappersgrossisten i Kungsbacka AB. Tillträdet sker den 4 januari 2024.

Comments


bottom of page