top of page

Anders Larsson ny VD i RKV Gruppen

Styrelsen i RKV Gruppen är mycket glada över att kunna presentera Anders Larsson som ny VD i RKV Gruppen. Anders tillträder sin tjänst 1 februari 2022.


Vi har haft ett intensivt rekryteringsarbete som givit oss möjlighet att knyta Anders till oss i gruppen. Anders har en gedigen erfarenhet som passar oss väl. Dels från vår bransch men även skaffat sig värdefull erfarenhet från bla Granngården och Biltema. Nu senast kommer Anders från en tjänst på Procurator AB som Category and Sourcing Director.


Anders bor i Malmö med fru och tonårsbarn och kommer ha sin bas på RKV:s kontor i Malmö. Kontaktuppgifter till Anders är:


Anders Larsson anders.larsson@rkv.se, telefon: 072-333 93 71


Vi hälsar Anders välkommen till RKV och ser fram emot att fortsätta utveckla gruppens arbete tillsammans. RKV har avslutat ett framgångsrikt 2021 ser med stor tillförsikt fram emot 2022 tillsammans med alla medlemsföretag och samarbetspartner.


Med vänliga hälsningar


Styrelsen i RKV Gruppen

118 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Mot bakgrund av en ägarförändring i Kullbergs Kontorsvaror Aktiebolag där Alloffice Nordic AB tillträder som ny ägare avslutas medlemskapet i RKV gruppen per 2023-06-26. Kullbergs har rätt att handla

Det är med stor glädje vi kan informera att Clean Center Sverige AB i Hisings Backa fr.o.m. 1 september är en del i RKV-familjen. Presentation - Clean Center Sverige AB Vilka är Clean Center? Clean Ce

bottom of page