menu_rkv

menu_kontakt

menu_harfinnsvi

menu_marknad

menu_varumarken

menu_noa

menu_miljo

menu_nyheter

menu_intranat

menu_english

Kontorskatalogen kommer ut i januari varje år, distribueras i ca 80 000 ex. och innehåller ett komplett sortiment med drygt 7 000 artiklar - allt ifrån traditionellt kontorsmateriel till städmaskiner och förbrukningsmaterial.  Om du inte fått den kan du beställa ett exemplar från den RKV-medlem som finns närmast dig eller bläddra online härför att hitta pärmar, anteckningsblock, pennor, skrivare och papper m.m.

I webbutiken finns samma kompletta sortiment som i huvudkatalogen och hela almanackssortimentet. Dessutom aktuella erbjudanden från KontorsKlipp och unika webbutikserbjudanden. Länkar till respektive RKV-medlems hemsida och webbutik hittar du här:

Klippet är ett reklamblad med nyheter och kampanjer. Utkommer fem gånger per år. Om du inte fått det kan du beställa ett exemplar från den RKV-medlem som finns närmast dig eller bläddra online här.

Den 40-sidiga almanackskatalogen kommer ut varje höst och trycks i ca 70 000 ex. Här hittar du allt ifrån systemkalendrar och dagböcker till årskalendrar och accessoarer. Bläddra online här eller beställ den från den RKV-medlem som finns närmast dig.

Skolkatalogen är en specialkatalog med produkter speciellt lämpade för skolmiljön. Den finns endast i digital form och du kan bläddra i den online här.

Ergonomifoldern är en enkel sortimentsguide med tips och idéer kring ergonomi och hur du kan må bra på din arbetsplats. Gå in och hämta den hos din närmaste återförsäljare, som du hittar här, eller bläddra i den online här.

Städ- och Hygienfoldern är en enkel sortimentsguide med tips och idéer kring städ och hygien. Gå in och hämta den hos din närmaste återförsäljare, som du hittar här, eller bläddra i den online här.


RKV  ¤  Bryggaregatan 19-21, 503 38 Borås  ¤  Tel 033-16 98 90