RKV prisad som “Dealer Group of the Year”

EOPA

RKV prisad som “Dealer Group of the Year”

RKV var en av pristagarna vid den årliga European Office Products Awards-galan (EOPA), som hölls den 28 januari 2013 i samband med branschmässan Paperworld i Frankfurt.

Fler än 300 gäster deltog i den prestigefyllda galamiddagen som arrangeras av Office Products International (OPI) i samarbete med Messe Frankfurt. Vasantas koncernchef, Robert Baldrey, utbringade branschskålen.

Antalet nomineringar var större än någonsin och det var en svår utmaning för EOPA-juryn att utse endast en vinnare i varje kategori.

RKV är mycket stolta över att ha utnämnts till Dealer Group of the Year, årets kontorsvarukedja på den europeiska marknaden. Juryn menar att RKV har ett stort inflytande på marknaden och att de är högt ansedda för sitt sätt att stödja sina medlemmar. Ord som ”kreativa” och ”innovativa” användes för att beskriva RKV:s arbete och panelen sa att man ser fram emot vad gruppen åstadkommer härnäst.

 

2013_EOPA_0224

Posted in Arkiv.